Over WorthPosting Webdesign

Eerlijke communicatie

Transparantie

24/7 bereikbaar

Eerlijke communicatie

Dit is een van de belangrijkste van onze kernwaarden. We hebben er namelijk geen van allen wat aan als wij beloven iets te (kunnen) doen om het vervolgens niet na te komen. Wij zullen om die reden heel eerlijk zijn in wat we wel en niet zullen doen voor jouw bedrijf. 

Naast eerlijke communicatie zijn wij enorm fan van communicatie in het algemeen. Geen zorgen, wij zullen je niet (de hele dag) spammen! We geloven alleen heel sterk dat om een top product op te leveren voor jouw bedrijf, we eerst goed je bedrijf maar ook jou/jullie zelf goed moeten kennen. 

Transparantie

Je kent het wel: “We gaan jouw bedrijf immens laten groeien, en zoveel kost het!”. Waardoor jij eigenlijk geen idee hebt waarvoor je betaalt en wat het je gaat brengen. Bij WorthPosting leggen wij je exact uit waar de prijs uit opgebouwd is, waarom wij bepaalde besluiten nemen en hoe wij te werk gaan. 

24/7 bereikbaar

Maar ook écht 24/7! Wij houden er zelf van als mensen snel reageren, jij ook? Ook al heb je laat op de dag nog een vraag of opmerking, wij zijn er voor je. Wij bouwen web producten en creëren waarde voor bedrijven in eerste instantie omdat we het leuk vinden… ons werk stopt dus niet om 17.00! 

Virtuele kop koffie drinken?

virtuele kop koffie worthposting webdesign